Acest nou dispotzitiv se adreseaza utilizatorilor care isi doresc sa iti construiasca propriul sistem Smart Home. Acest releu wireless inteligent cu doua canale este utilizat pentru a porni sau pentru a opri electrocasnicele sau dispozitivele electrice chiar daca te afli in afara casei. Cum poti face asta? Printr-o aplicatie de mobil. Simplu si eficient!

 

Sonoff Dual este un releu wireless inteligent cu doua canale care conecteaza si controleaza dispozitive din casa ta, in mod independent. Practic, cu Sonoff Dual e ca si cum ai detine doua relee Sonoff standard.

 

Sonoff Dual are toate avantajele modelului Sonoff standard: instalarea si operarea extrem de usoara, access facil si rapid la WiFi, dar si accesul de la distanta prin aplicatia dedicata de mobil. Cu ajutorul aplicatiei de mobil eWeLink (disponibila pe Android si iOS), utilizatorii pot porni / opri independent unul din cele doua dispozitive conectate.

 

Butonul de pe releul Sonoff Dual nu este un buton de pornire / oprire, ci este destinat intrarii in modul de conectare la Wifi. Prin aplicatie, puteti programare pornirea / oprirea dispozitivelor la orar, la program repetat sau dupa un interval de timp pe care il puteti seta asa cum doriti.

 

Releul Sonoff Dual poate controla doua aparate electrice de orice fel, cu un consum maxim de 10AH.

 

 

 

Descarca aplicatia eWelink pentru Android si pentru Apple

 

 

 

Caracteristici:

 

– pornire / oprire de la distanta in APP EweLink

– control independent in APP al device-urilor din locuinta

– suport configurare rapida SSID si conectare cu parola prin APP

– functie de auto-connect la server, inregistrare si actualizare status device

– suporta monitorizare status in APP

 

 

 

Specificatii:

 

– interval tensiune: 90-250v AC

– curent max: 16A (2 device-uri) / 10A (1 device)

– putere max: 3500W (2 device-uri) / 2200W (1 device)

– dimensiuni: 114*52*32mm

– culoare: alb

– umiditate: 5-95%

– frecventa wireless: 2.4Ghz

– temperatura de lucru: ﹣40℃-125℃