Releul Sonoff RF are la baza tehnologia lui Sonoff standard si are in plus un receptor RF de 433MHz. Acestui releu i se poate conecta o telecomanda cu ajutorul careia puteti controla dispozitivele cand va aflati in interiorul casei.

 

Acest releu wireless Sonoff RF cu un canal 10A este o solutie accesibila cu control pentru sistemul tau Smart Home. Sonoff RF poate conecta o gama larga de dispozitive casnice. Modul de functionare este foarte simplu: Sonoff transmite date catre o platforma de Cloud prin routerul de internet, fapt care permite utilizatorilor sa controleze de la distanta toate dispozitivele conectate, prin aplicatia dedicata de smartphone eWeLink (disponibila pe Android si iOS).

 

Releul wireless Sonoff RF transforma toate dispozitivele in unele inteligente. Cata vreme telefonul dvs. este conectat la internet, puteti opri si porni dispozitivele de oriunde v-ati afla, la orice ora! Mai mult, puteti chiar sa programari pornire / oprirea dispozitivelor dupa propriile nevoi: la orar, dupa un program repetabil sau chiar si dupa scurgerea unui interval de timp setat de dumneavoastra!

 

 

 

Descarca aplicatia eWelink pentru Android si pentru Apple